Herplaatsers

Energieke pup Senna zoekt tijdelijk of voor vast een baasje.

Aangezien haar baasje (mijn zoon) Michael al sinds begin februari niet meer voor haar kan zorgen is Senna door mij en zijn schoonmoeder opgevangen.
Michael kreeg eind Januari een klein wondje in zijn oog waar een virus in kwam. Hiervoor moest hij direct opgenomen worden in Ziekenhuis Maastricht en werd na 2 weken thuis verdere behandeling gevolgd. Door allergie heeft hij soms ook last van het andere oog waarbij hij dan weinig kan zien.
Nu wil dat wondje maar niet genezen en het herstel ervan zal nog maanden kunnen duren.  Na genezing is pas te zien hoeveel schade blijvend is aan het oog.

Ik (de fokster van Senna) merk in het gedrag van Senna dat ze door al die toestand wat tekort is gekomen en dat ze meer aandacht en training nodig heeft.
Zelf kan ik haar dat niet voor de 100 % geven.
Daarom ben ik nu op zoek naar iemand die er 100 % voor Senna kan zijn en haar dat kan geven wat ze nu in haar opgroei fase het hardst nodig heeft.

Senna geboren 27-10-2018
Ouders kamp.Celesta Alita Admirable Chien X kamp.Ercules L,Ami Noir
Ze heeft 5 lessen puppycursus gedaan en gaat woensdag weer met mij naar een andere puppy cursus.
Senna is een actieve dame die graag bezig is en kan het goed vinden met mijn andere 3 honden. Soms is ze wat te wild in haar spel voor de 2 kleine hondjes hier. Ook moet ik haar soms afremmen en zorgen dat ze haar rust krijgt.
Ik zou haar het liefst geplaatst zien bij iemand die ervaring heeft met het ras en weet hoe hij haar nu op haar zwakke punten kan ondersteunen.

Wil je meer over Senna weten of denk je iets voor haar te kunnen betekenen dan graag contact op nemen met mij.
Wilma – tel: 06-34416732